pony team

Pony Team

Naši poníci jsou různých velikostí a temperamentů, ale všichni byli na práci s dětmi pečlivě připraveni a zvykáni. 
Luna v. Buchberg
minihorse
Nejmenší Luna (familiárně jí říkáme Milča) má pouhých 76cmvýšku a velmi klidný temperament, Je klidná a milá, takže je výbornou společnicí i nejmenším dětem nebo dětem, které mají ze zvířat strach či obavu.  Se svou kulatou postavou je svezení na ní jako, když si sednete na velký plyšový polštářek.
Jacs Muck Buck
appaloosa
Roční hřebeček appaloosa, syn Káti, si užívá dětství a bude se teprve připravovat pro budoucí povolání školního koně. Za pár let :-)
Márty
shetland pony
Další z party je Márty, vysoký 110cm, který si v minulosti zažil hodně věcí. U nás je milovaný všemi dětmi nejen pro svou barvu pohádkového koníka. Je to pan poník, který sveze malé děti a ty větší učí, jak správně řídit, rozejít a zastavit. K cizím lidem je vzhledem k minulosti ostražitý, ale vlídný a kamarádský přístup ochotně vrací a je skvělým učitelem, protože u něj je správná komunikace základem.
Kates Star Of Hope
appaloosa
Poslední a nejvyšší Káťa je vysoká 145cm a přesto že je mezi poníky "ta velká", tak její povaha a mírný temperament z ní dělají parťáka pro všechny. Sveze opravdu kohokoliv od úplných mrňat až po dospělé. 
Vyhledávání