aktuality

08.05.2023         kurz s Petrou šarochovou
Místo volného dne jsme se rozhodli uspořádat pro děti kurz s Petrou Šarochovou, která se věnuje chovu shetlandských a sportovních poníků už od roku 2005. Byla předsedkyní Svazu chovatelů shetlandských pony, členkou RPK, akreditovaným posuzovatelem pro výstavy a speciální výstavní třídy plemene shetland pony a je jedním z nejpovolanějších lidí, co se pony světa týká. :-) Počasí nám vyšlo krásné a my i děti jsme se velmi přátelským způsobem dozvídali, co zlepšit, abychom se posunuli o laťku výš. Byl čas na práci, povídání i odpočinek a všichni odcházeli unavení, ale spokojení. Areál nám zapůjčila "naše nejvyšší instance" Bea a s dětmi i poníky nám celou dobu pomáhala. Těšíme se na příští setkání. Kdo nebyl, může nahlédnoud do galerie. :-) 
03.12.2022         MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA
Již třetí ročník naší mikulášské nadílky s procházkou. Děti v maskách se vystřídaly na procházce na konících. Po příchodu zazpívaly a řekly básničky Mikulášovi, od anděla dostaly nadílku a pak už na ně čekaly ve stáji dílničky, kde si například vyrobily přáníčka, svícny, ozdoby a nechybělo občerstvení. Jako překvapení našly pod stromečkem i dárečky od firmy Aviso s.r.o., sponzora školičky.
10.09.2022          ZÁVODY KŘEPICE
Pro některé první, pro některé druhé závody. Všechny ze zúčastněných dětí si odnesly pocit úspěchu ze zvládnutých jízd, krásné zážitky a sladké "medaile". 
01.06.2022          NÁVŠTĚVA MATEŘSKÉ ŠKOLY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Na den dětí jsme jeli s Milčou a Martym do MŠ Abacus v Č. Budějovicích. Děti se povozily, nakrmily a pohladily poníky a za odměnu dostaly omalovánky s koníkem, jako upomínku na zážitek. Nesměl chybět ani Tyrda, kterého děti povodily na vodítku, pomazlily a nakonec viděly, jak se krmí z lahvičky. Věříme, že si všichni užili hezký den. 
04.12.2021          Mikulášská nadílka
Druhý ročník naší mikulášské nadílky s procházkou. Děti v maskách se vystřídaly na konících, dostaly nadílku a pak už na ně čekaly ve stáji malé dílničky a občerstvení.
18.09.2021          ZÁVODY
První závody několika dětí ze školičky. Byly nejmladší, ale ostudu rozhodně neudělaly.
28.08.2021          DĚTSKÝ DEN
Dětský den, pořádaný obcí Stožice, byl příležitost ukázat nejen rodičům, co se děti v naší školičce naučily.  Krásně předvedená sestava na hudbu, kdy cvičily starší i mladší děti, měla velký úspěch. A co by to bylo za den dětí, kdyby se nemohly, na závěr, svézt všechny děti, které přišly? 
K dispozici je odkaz na video horší kvality.
Vyhledávání