Team

Tým školičky na kopýtkách

Tak jako mateřské školky nejsou jen o učitelkách, u nás je tomu stejně. Naším týmem jsou nejen instruktoři, ale i vedoucí oddílu, "chůvy", rodiče, prarodiče, závozníci, sponzoři, i různé "podržtašky". Všichni mají svou důležitou a mnohdy skrytou funkci, ale věřte, že všichni jsou stejně důležití a bez nich bychom nemohli dělat to, co naše děti i nás samotné baví. 
U nás ve školičce taháme všichni za jeden provaz a jen dohromady jsme tým.
Lucie Schlehoferová
Instruktor
Lucie se u koní pohybuje od osmi let a to už je opravdu dávno. Má tři děti a tím pro ni není žádná výzva nereálná. Školičku založila, aby i další děti mohly sdílet radost a zážitky u koní s jejími dcerami.
Petra Lišková
Instruktor
Petra se okolo koní pohybuje od 6ti let, a i když vypadá velmi mladě, tak to už nějaký pátek bude... Má dvě děti, tak pro ni je práce s dětmi i koňmi naprosto přirozená. Také je duší našeho "reklamního" portfolia a propagace.  
Beata Kohoutová
Vedoucí oddílu JK Apollo
Bea, jako vedoucí oddílu nad námi drží ochranou i pomocnou ruku zároveň. Slovo "nejde" nemá ve svém slovníku a její celoživotní náplní je práce s dětmi a koňmi. 
Martina Lišková
Podpůrný tým
Martina je takový náš Ferda mravenec, práce všeho druhu... Potřebujete zorganizovat děti, ušít jezdecké oblečení, pomoct při závodech nebo jen poradit? Na to, a mnohem víc, máme Martinu!
Jakub Kučera
pomocný instruktor
Kuba se u koní "narodil" a práce s nimi je pro něj naprosto běžná.  Ve školičce vypomáhá, jak a kde je potřeba.
Tereza Příhodová
pomocný instruktor
Terka studuje pedagogiku a koně má jako hobby. U nás spojuje oboje dohromady a zvládá dobře jak koně, tak děti.
Vyhledávání